السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۶۶۴۷
با هدف توسعه همکاری‌های این دو نهاد

پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت و جهاد دانشگاهی تفاهم‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری جهاد دانشگاهی و پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت با هدف توسعه همکاری‌های این دو نهاد در حاشیه بیست‌و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران امضا شد. 
شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۶

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری جهاد دانشگاهی و پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت به امضای مسعود ابراهیمی، معاون رئیس جهاد دانشگاهی کشور، به‌نمایندگی از سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، و محمداسماعیل کفایتی، رئیس پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت، رسید.
مسلم نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی، در این مراسم ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه‌ (س) و امام رضا (ع) گفت: جهاد دانشگاهی به‌عنوان نهادی دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه نفت و گاز، فعالیت‌های بسیاری انجام داده که قابل‌توجه است.
وی در ادامه افزود: خوشحالم چنین تفاهم‌نامه‌ای با صنعت نفت امضا می‌شود تا بتوانیم از تخصص یکدیگر در راستای پیشرفت این صنعت استفاده کنیم.
محمداسماعیل کفایتی نیز بیان کرد: جهاد دانشگاهی اتفاقات بسیاری را در حوزه علم و صنعت رقم زده است و کارهای بزرگی نیز در صنعت نفت انجام داده است. این تفاهم فرصت خوبی برای صنعت نفت به شمار می‌رود. معتقدم پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت به‌شکلی مطلوب می‌تواند در کنار جهاد دانشگاهی در حوزه اقتصاد نفت قدم‌های بلند بردارد. 
در ادامه این نشست، دوطرف امضاکننده درباره نیازها و انتظارات خود از امضای این تفاهم‌نامه صحبت کردند.

ارسال نظرات